loading

За Maxmedica


Здравето е най-ценното човешко богатство или по-точно безценното.

Здравето е особен тип материя, то не се купува, не се разменя с пари, злато или каквито и да е други материални ценности.

Здравето е състояние, което предполага физическо, душевно и социално благополучие. Не е достатъчно само липса на болести и инвалидизирани състояния. Здравето е преди всичко радост, щастие, мъдрост, творчество, емоция, баланс, оптимални отношения, с други думи качество на живот.

Максмедика ООД предлага на пазара серия натурални продукти, създадени с много професионализъм. "За всеки продукт избираме и анализираме задълбочено концентрациите и дозите на екстракти, за да сме сигурни в желания ефект. Не добавяме изкуствени консерванти, оцветители, овкусители, нито аромати."Продуктите на  Maxmedica са безопасни и ефективни и отговарят на Българското и Европейско  законодателство.

Стремежът ни е в поддържане на най-високо качество на производство: използването на натурални суровини от сертифицирани производители, от Швейцария,Германия и Холандия системен контрол на всеки етап от производството и внедряването на най-модерни методики за третиране на натуралните съставки с цел повишаване на тяхната ефективност гарантират високото качество на продуктите.

Maxmedica е вашият партньор в грижата за здравето чрез изцяло натурални средства.

Приоритетите на които сме заложили и стриктно  следваме са:

Екологичност на изходните природни суровини.


Сертифицирано високо качество на екстрактите и субстанциите.

Оптимални дозировки и съчетания на участващите в рецептурите съставки и субстанции, с цел постигане на максимален ефект в най-кратките възможни срокове.

Широк спектър на действие на отделните продукти.

Продуктите на Максмедика  са ефективни и безопасни на максимално добра цена.

СИЛАТА НА ПРИРОДАТА

Светът се урбанизира твърде бързо. Фактори като пренаселеност, замърсяване на въздуха, твърде много шум, както и липсата на достъп до природата допринасят за емоционален и физически стрес.

Впрягайки мощната сила на природните лекарства ние създаваме хранителни добавки предназначени за превенция и контрол на заболяванията.

www.maxmedica.bg